Oldal kiválasztása

„Prejeli ste svoja angelska krila, za vedno boste živeli v naših srcih!" - Njegovo zlomljeno 8-mesečno hčerko žali njena zlomljena mati

Po nekaj mesecih borbe je telo pravkar osemmesečne deklice nedavno opustilo boj proti raku. Njegova starša sta se poslovila v ganljivi objavi.

Tako Ashley Cain kot njena partnerka Safiyya Vorajee sta ob 2. mesecu obletnice smrti njune nedavno preminule punčke delila šokantne zapise, piše Mirror.

Pri nekaj mesecih se je deklica s posebnim imenom Azaylia spopadala z zelo redko in agresivno vrsto levkemije. Sčasoma se je vaša organizacija žal odrekla temu boju. Njegova mati se je zdaj od njega poslovila takole:

„Angelska krila si dobil pred dvema mesecema. Pogrešam te draga mala princeska! Vedno in za vedno boš dojenček mojega srca, za vedno te bomo imeli radi!” – je Ashley napisala.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vsa Anglija je stisnila deklico, tisk jo je ves čas spremljal:

„Pred dvema mesecema je bil danes najbolj uničujoč dan v mojem življenju. Danes se mi je pred dvema mesecema zrušil ves svet.” – je nadaljevala mati, s katero država še danes simpatizira. „Življenje ne bo več enako brez tebe, Azaylia. Obljubim pa, da bomo ohranili vašo dediščino, vi pa boste ponosni na nas zgoraj.”

Ko se je izkazalo, da se punčka bori z ubijalsko boleznijo, so se ljudje začeli zbirati, da bi šli k specialistu. Zanj je bilo zbranih 1,5 milijona funtov, da je Azaylijo prepeljal v Singapur na specialistično zdravljenje. Vendar preden so to storili

Žalujoči starši zdaj načrtujejo ustanovitev dobrodelne organizacije v spomin na Azaylijo za zbiranje sredstev za zdravljenje drugih otrok z rakom.