Oldal kiválasztása

Pravi moški pomaga uresničiti željo vsake ženske na tem vrtu

Mnoge ženske niti ne vedo, da so potrebovale točno to; dokler stvari ni poskusil. Potem pa mora človek prevzeti nadzor in dobro je ukrepati takoj...

Lahko živite brez zasaditvene mize, preprosto se ne splača, pravijo ženske, ki jo že imajo. Navsezadnje je na ta način trajna površina za piknik sadik, presajanje cvetja in vam ni treba začeti vrtnariti s hčerko moškega, ki išče prostor za lonce, zemljo, rastline. Dobra sadilna miza je zasnovana izključno za vrtna dela, priročno je pripraviti lončke in rastline za sajenje, mimogrede pa ne izgleda dobro. Lahko ga pripravite, toda tam, kjer je nekaj ostankov materiala in človek s spretnimi rokami v hiši, ni treba kupiti. Gotovo bo ženska neskončno hvaležna za lepo in praktično mizo za sajenje. Tu je nekaj idej!

Popolna miza za sajenje ima veliko delovno površino in nekaj polic tudi za lonce in orodje. Nekatere palete lahko naredite tudi zelo razkošne kose.

Obstaja, da se gladka miza odlično obnese; tu gre za dobro veliko delovno površino. Pred DIY je vredno oceniti potrebe, kajti toliko vrtnarjev je toliko načinov dela.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Za številne ženske zadostuje polica, ki ima seveda delovno površino, sadike pa se tudi na njej dobro počutijo.

Če je v hiši pohištvo, ki ga je namenjeno zavreči, ga je vredno preveriti, saj lahko z nekaterimi predelavami iz njih naredite odlično sadilno mizo. Ta kos je bil na primer šiviljska miza v njegovem prejšnjem življenju, ki je pozneje dobila visoko polico in nekaj piščančjih mrež, da je tudi orodje dobilo v roki.

Odprta vrata in miza za smeti lahko dobijo novo življenje tudi, če je iz njih izdelana sadilna miza; ko je struktura pripravljena, številne ženske same rade pobarvajo in polirajo novo pohištvo.

Gotovo bo vsaka ženska vesela, če jo bo partner presenetil s tako mizo; vendar se je vredno predhodno pogovoriti o podrobnostih, saj so takšni, ki svoja orodja radi pospravijo okoli mize, drugi jih raje vzamejo ven pred delom, pa tudi širina delovne površine ni pomembna.