Oldal kiválasztása
News

Posnet je bil posnetek skupinskega posilstva 14-letne deklice

Na sodišču je na voljo pet dokaznih videov, ki prikazujejo pijano 14-letno deklico, ki leži gola na tleh v kleti. Brezbožnega študenta zadržijo in zlorabljajo več moških ... Eden od obtoženih je pred dvema letoma v sodni zadevi naredil šokantno priznanje.

Nehaj! Ne!

-mlada žrtev vpije ob strelih, storilci pa se samo smejijo. Ti videoposnetki, ki so jih posneli osumljeni storilci, so glavni dokaz na sojenju v Bielefeldu v sredo, ki je potekalo v primeru skupinskega posilstva. Na zatožni klopi sedi skupno devet mladih med 16 in 21 letom starosti. Čeprav nemški dnevni časopis Bild ne omenja državljanstva obtoženih, prejšnji članek razkriva, da so večinoma sirski migranti. Vsekakor je tožilstvo obtožilo devet mladih zaradi posilstva, zlorabe in otroške pornografije.

Fotó: pixabay.com

Incident se je zgodil novembra 2017 v mestu Harsewinkel blizu Bielefelda. Takratni 14-letni žrtvi so povedali, da so fantje praznovali rojstni dan v kleti hiše. Povabilo je sprejela, a kmalu zatem je ugotovila, da ga ne more zapustiti. Najprej so sesali nargilo in nato popili več vodke z najstnikom, ki sprva ni imel pojma. Ko je bila pijana, se je slekla in začela moliti. Eden od 16-letnih obtoženih je priznal krivdo in priznal, da je vso grozo načrtoval vnaprej s prijatelji.

Storilci so pozneje žrtev odpeljali v park in nato pohiteli, vendar je vsaj eno anonimno prijavo poklicalo zdravnika. Deklico so prepeljali v prihajajočo bolnišnico za nujne primere, vendar kljub temu, da so jo vprašali, kaj se ji je zgodilo, najstnik ni mogel povedati. Posilstvo, ki temelji na spolu, so odkrili šele mesece po tem, ko se je na policijski postaji pojavil videoposnetek enega od storilcev. Sojenje se nadaljuje z razsodbo, ki se pričakuje 11. decembra.