Oldal kiválasztása

Poroka je bila preložena, Vnukinja Elizabeth II. je bila popolnoma prestrašena

31-letna princesa se ne more poročiti z njo, ker ji očetovi škandali preprečujejo določiti datum poroke.

Princesa Beatrix in njen ljubimec Edoardo Mapelli Mozzi sta zaroko napovedala septembra 2019, a se še vedno ne moreta poročiti.

Veselje vnukinje kraljice Elizabete II. so zasenčile številne stvari, saj se je v kraljevi družini v zadnjih šestih mesecih zgodilo več afer.

31-letna princesa je dvakrat odlašala z objavo datuma poroke. To je bilo zato, ker se je vse več stvari razkrivalo o spolnem škandalu njegovega očeta, princa Andrewa.

Princesa je zaradi tega zelo jezna, a seveda spoštuje kraljičino prošnjo. Daily Star ve, da je bil datum določen za 29. maj, vendar do datuma, ko je uradno objavljen, tega datuma ni mogoče vzeti za gotovino.

Princ Andrew je vso družino prinesel veliko sramote, potem ko se je zapletel v škandal o seksu in pedofilu svojega prijatelja Jeffreyja Epsteina. V zadnjih mesecih se pojavljajo vse bolj nesramne podrobnosti o primeru, milijarderski poslovnež, ki naj bi upravljal spolno mrežo, dekleta, ki so veljala za spolne suženjice, pa so mladoletna. Domnevno naj bi britanski plemiči že večkrat imeli spolni stik z eno od žrtev.

FBI je sprožil tudi preiskavo jorškega vojvoda, ki je novembra v neprijetnem televizijskem intervjuju zanikal obtožbe, po katerem se je več svetovnih velikanov umaknilo iz programov, povezanih z vojvodino York. Do zdaj so se razmere tako ohromile, da se je princ umaknil iz javnega življenja. Andras je bil spet na naslovnici konec januarja, ko je razkril, da ne želi sodelovati z ameriškimi oblastmi.