Oldal kiválasztása

Popolnoma vznemirjena je 50 letna zvezdniška igralka ponižala njen videz

Renée Zellweger že nekaj časa ni bilo videti v javnosti, kmalu pa se bo spet znašla na kinematografskem platnu.

Oblikovalka Bridget Jones neprestano nosi plastične operacije, saj se je njen videz leta 2014 korenito spremenil. Renée Zellweger je v radijski oddaji govorila o svoji plastični operaciji, za katero je dejala, da jo “mednarodno ponižuje” Internet. Za nekaj časa je Zellweger za pet let izginil iz Hollywooda, da bi se zbral zaradi številnih negativnosti, tudi na londonskem podzemlju.

„Potoval sem v londonskem podzemlju, sedel sem s starejšo damo in tam je bil moški mojih let s svojim dekletom ali sestro, tako ali tako me niso prepoznali. V Hollywoodu so se začeli pogovarjati o neumnosti tamkajšnjih igralk, predvsem Renée Zellweger. Potem je prišel: »Kako si lahko to storil s svojim obrazom? Kako izgleda? Ne poznamo jo!« iIn podobno. In samo v tišini sem poslušala. Na poti mi je moški ves čas govoril, kako neumen sem, prijel sem ga, se pripravil na pristanek in mu pogledal v obraz. In samo je lebdel, okleval in poskušal rešiti, potem ko je spoznal: »Izgledate točno tako, kot da ste na TV! Neverjetno!«in sem si rekla: »Čudno, kajne?« Igralka se je spomnila, a to še ni bilo konec:

Fotó: pixabay.com

“Nazadnje, preden sem stopil ven, je rekel še en neprijeten stavek: »Dobro poznate Hugha Granta.« vendar sem si rekla: »Ja, vem, dragi fant, in pozdravila se vam bom« – se je v intervjuju spomnila igralka.

50 letna zvezda naj bi se vrnila na filmsko platno v vlogi Judy Garland – piše Daily Mail.