Oldal kiválasztása

Pomočnik Michaela Jacksona je prekršil tišino in vse priznal

Govoril je tudi o zlorabi otrok in škandalozni ločitvi.

Leglo je obsežno kiparil nekdanji pomočnik Michaela Jacksona, ki je bil pevcu veliko bližje kot večini ljudi.

Scott Shaffer – ki je v 90. letih delal kralju popa – je dejal stvari, o katerih še nikoli ni govoril.

Zdaj 66 letni moški je rekel: da je nekoč v hotelski sobi zaradi prevelikega odmerka našel Michaela Jacksona, ki je imel takrat srečo, ker je komaj dihal. Govoril je tudi o tem, da so po mehiškem koncertu pevčeve težave z mamili postale tako močne, da je moral na skrivaj iti na detoks. Toda Scott Shaffer je med drugim dejal, da je Fedex pevcu dobavil več paketov zdravil.

Poleg tega je nekdanja pomočnica dejala, da je Jacko dopustil, da jo je za kratek čas obiskala njegova prva žena Lisa Marie Presley, ko so jo v bolnišnico odpeljali tudi zaradi zdravil, ker je omedlela med enim od svojih poskusov, piše The Sun.

“Ko se je začela z Lizo Marie Presley, sem delala na posestvu Neverland in tam je bila moja pisarna. Vzgojil ga je in predstavil” – je dejal Scott Shaffer, ki pravi, da je Jacko storil vse, da bi se spoprijateljil z Lise Marie Presley, ki je nato vse, kar je bilo težava, prenesla na nekdanjega pomočnika.

Fotó: pixabay.com

“Michael me je nekoč na moj rojstni dan peljal v Euro Disney. Lagala je Lisi Marie o tem, kam gre, ki je končno dobila novico, ker je bil Michael na televiziji. Lisa Marie je takrat poklicala, bila je zelo jezna name. Rekel je: Sprejemaš, da mu je Michael lagal, vendar tega ne bi pričakoval” – je dejal nekdanji pomočnik, ki je bil nato prisiljen storiti, kar mu je povedal njegov šef.

Pomočnik je govoril tudi o tem, kaj je bilo zadnje, na kar je bil Jacko jezen zaradi svoje prve žene: v streljanju leta 1995 se je Michael zrušil in so ga odpeljali v bolnišnico. Pevec je nato določil čas obiska svoje žene, tako da ji je dal manj kot eno uro časa za obisk. Lisa Marie Presley ni potrebovala več, je takoj poklicala odvetnika, da se loči.

Scott Shaffer je delal z Michaelom Jacksonom več kot sedem let in trdil, da je bil s pevcem ves čas, ko se je ukvarjal z težavami z mamili. Po njegovem mnenju je Jackova odvisnost od številnih zdravil proti bolečinam povzročila njegovo smrt. Toda v ekskluzivnem intervjuju ni želel veliko komentirati maltretiranja otrok v dokumentarcu Leaving Neverland: dejal je le, da je Jacko imel slabo plat, ki jo je skušal skriti, vendar je to uničevalo življenje ljudi.