Oldal kiválasztása
News

Policisti niso verjeli: šokirali so, kaj je babica pustila malčkom

Oba fanta sta od babice prejela mamila, o primeru pa je bila obveščena policija.

Babico v Pittsburghu so aretirali obtoženi, da je ogrozila mladoletnika, ker je dovolila svojim 11 in 12-letnim vnukom, da kadijo cigarete marihuane. Oba fanta sta posnela videoposnetek incidenta, ki sta ga delila na družbenih medijih.

Derrick Butler iz Pittsburga je na novoletni dan zaročil babico mater svojim 11 in 12-letnim sinovom. Tiste noči so fantje od babice dobili vrtno cigaro, ki jim je tudi dovolila, da so jo prižgali in kadili. Prepovedal jim je le, da posnamejo video ali fotografijo vsega, kar se zgodi. Toda fantje niso upoštevali pravila.

Videoposnetek, na katerem je prikazano, kako sta se dva mladoletnika večkrat prižgala in nato kadila cigaro z marihuano, je videla ne le družina, ampak tudi pittsburška policija. V tajnih posnetkih je mogoče slišati, da je Tonika Averytt, babica otrok, vnukom večkrat rekla, naj ne snemajo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Glede na video so Granny aretirali in obtožili, da je ogrožal mladoletnika. Vse kar je lahko rekel je, da je bil tisto noč precej pijan – piše CBS Pittsburgh.