Oldal kiválasztása

Policist je bil jezen in brez razloga pretepel osnovnošolca

Otrok je padel na hrbtenico, od bolečine se ni mogel premakniti.

Grozljivo dejanje policista iz Severne Karoline, ki je v šoli brez dober razlog brutalno pretepel nižjega razreda, še ni razloženo.

Brutalno zlorabo je posnel varnostni sistem institucije in tako razkril grozote. Posnetki prikazujejo dijaka, ki hodi ob zid, in šolske policije na drugi strani, ki bi bil odgovoren za zaščito otrok.

Moški v uniformi je v nepričakovanem trenutku udaril otroka, ga pobral in nato – kot bi mislil, da je rojak – študenta vrgel na tla. Študent je padel na hrbtenico in se od bolečine ni mogel premakniti, toda policist ga je dvignil in še močneje udaril nesrečnega dečka na tla.

Tu pa brutalne zlorabe še ni konec. Ko je študent spet ostal na tleh, je policist na hodniku oblekel obleko in pretepenega otroka dobesedno vrgel na dvorišče.

Fotó: pixabay.com

Primer je povzročil velik škandal in starši otrok v zavodu so zahtevali, da se agresivna uniforma prevzame odgovornost. Kapitan lokalne policije je dejal, da je nad posnetkom šokiran in je nemudoma suspendiral nasilnika, ki od takrat ni hotel razložiti svojih dejanj.