Oldal kiválasztása

Policija je z nakupovalnimi silami stopila do nakupovalnega središča z ogromnimi silami

Dve trgovini v Kaliforniji sta bili zaprti, potem ko se je na stotine najstnikov skupaj borilo.

Dva trgovska središča sta se morala zapreti ure prej, kot je bilo načrtovano v Stoctonu v Kaliforniji, potem ko se je 26. decembra okoli 18. ure zbralo približno dvesto najstnikov.

Fotó: pixabay.com

Policija je sporočila, da je pretep izbruhnil v trgovskem centru Weberstown. Policija je na kraj dogodka prišla v petnajstih avtomobilih. Potem ko so se borci iztrgali iz tržnega centra, so se še naprej borili na parkirišču, nato pa prešli na parkirišče Sherwood Plaza čez cesto, kjer so se še družili. Še en tržni center je bil zaradi varnostnih razlogov zaprt, policija pa se je razšla – poroča The Hill postal novic.

V incidentu je bilo poškodovanih več ljudi, le ena oseba pa je bila hospitalizirana s hudimi poškodbami. Ni še znano, kaj je sprožilo dogajanje. Mnogi vedo, da se je vse začelo z napadom na prodajalko pri telekomunikacijskem podjetju AT&T, vendar te informacije še niso uradno potrjene – piše Newsweek.

Policija je sprožila preiskavo primera in organizacija za preprečevanje kriminala je tistim, ki pomagajo izslediti odgovorne, ponudila 1.000 (skoraj 300.000 dolarjev) pristojbine za sledenje.