Oldal kiválasztása

"PODGANA" - TUDI OČE JE OBRAČUNAL S SVETOVNIM ZVEZDNIKOM, KI JE SPAL Z BRATOVO ŽENO

Notranja vojna v družini Giggs se noče in noče poleči. Rhodri Giggs še vedno ne more odpustiti svojemu bratu, nogometnemu zvezdniku in trenerju Ryanu, ki je imel osem let afero z njegovo ženo.

Spor v družini Giggs se je ta teden znova razplamtel, potem ko je Rhodri ponovno verbalno napadel svojega brata Ryana. Slednji, nekdanji nogometaš Manchester Uniteda, že več kot desetletje meša štrene s svojim bratom, potem ko se je leta 2011 izkazalo, da je imel afero z ženo svojega brata Rhodija, Natašo Lever. Rhodri pravi, da mu je zdaj že žal Ryana, njun odnos pa je še vedno krhek. Razkril je tudi, da njun oče Danny Wilson Ryana ni oštel oz. grajal, saj je tudi sam počel podobne reči.

“Tudi on je bil slab človek, zato ne more ničesar reči proti Ryanu,” je Rhodri dejal o svojem očetu. “Zdaj je že dober oče. Če bi z mano ravnal tako, kot zdaj ravna z najinim bratom, bi bila zgodba drugačna. Skrbel bi zanj, vendar je bilo z nama drugače, zato sva se razšla.”

Nasprotno pa oče Danny Wilson pravi, da je bil na Ryana zelo jezen, ko je izvedel, da ima afero z bratovo ženo.

Podgana. Ne razumem, kako lahko kdorkoli to stori svojemu bratu. Novico sem prebral v nedeljskem časopisu, skočil sem v avto in se odpeljal naravnost v Manchester. Bog ve, kaj bi mu naredil, a to ne bi bilo lepo. Dvakrat so me ustavili zaradi prehitre vožnje, drugič sem policistu rekel: “Sem oče Ryana Giggsa.” Videl je, da se mi meša. Rekel je: “Ne bom vas kaznoval, ampak si vzemite pet minutni odmor, nato pa se obrnite in pojdite domov.” To sem tudi storil.
– je za Mail Online povedal Wilson.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Danny Wilson in Ryan Giggs nista spregovorila že več kot desetletje. Wilson upa, da se bosta sčasoma spet zbližala.

“Ryan mora biti nesrečen. Upam, da se je iz tega kaj naučil in se bo opravičil bratu ter se z njim pobotal. Življenje je prekratko. Žal mi je zanj. Še vedno sta moja otroka. In ne glede na to, kaj počneta, si ne morem pomagati, da ju ne bi imel rad,” je dejal Wilson.