Oldal kiválasztása

Po zabavi so želeli v tramvaju posiliti 19-letno dekle

19-letno žrtev je napadel tunizijski migrant. Po sprehodu iz tramvaja je sprevrženi moški sledil šolarki.

Sojenje se je začelo ta teden za 22-letnega tunizijskega priseljenca, osumljenega, da je poskušal posiliti 19-letno dekle v tramvaju. Vendar pa migranta na Krefeldskem sodišču v Nemčiji ni bilo pričakovati, čeprav se ni pojavila. Oblasti so zato zoper njega ponovno izdale nalog za prijetje, ni pa gotovo, da je še vedno v državi. Po obtožnici je bil 19-letni oškodovanec oktobra zaspan v lokalnem tramvaju ob 8. uri po zaspani noči, ko ga je napadel severnoafriški moški.

Tramvaj 44 do Krefelda

Fotó: pixabay.com

Migrant se je začel približevati, nato je sprva pobožal obraz svoje žrtve in jo na koncu skušal poljubiti. 19-letnik se je skušal ubraniti, a je vseeno sedel v naročju in ga objel. Med tem je užaljeni študent prijel več delov telesa, tudi prsi, najbolj šokantno pa je prišlo, potem ko je migrant spustil hlače in želel svojo žrtev prisiliti k oralnemu seksu. Na srečo je mladenki v zadnjem trenutku uspelo spustiti tramvaj. Toda zgodba v filmu grozljivk se ni končala, saj je priseljenec sledil prestrašenemu dekletu, katerega usta so ujela eno od svetilk in ga poskušala zalučati v grm. Približevanje avtomobila je napadalca na koncu prisililo v beg – poroča nemški informativni portal RP.

Sodišče je menilo, da ne obstaja nevarnost bega, zato ni odredil predhodne aretacije. Če se osumljenec kadar koli izkaže in prizna krivdo, mora tunizijski zločinec prestati do 4 leta zapora.