Oldal kiválasztása

Pet nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati popolne ženske torbe (x)

V svetu ženskih torb je izbira ogromna in čeprav ženska le redko naleti na en sam model, ni vseh - na žalost - mogoče kupiti. Zato pomagamo vsem najti popoln model zanj. Pri izbiri velja upoštevati postavo, funkcionalnost in kakovost.

Poiščite tistega, ki ustreza vaši obliki!
Med ženskimi torbami je veliko rešitev, vendar se vse ne prilegajo vsaki obliki. Za kratke statuse so na primer najpogosteje priporočljive vrečke z dolgimi jermeni, ki raztegnejo telo in dvignejo osebo. Modeli prevelikega tipa niso priporočljivi, ker njihov “mojster” še manj vpliva nanje. Če ste visoki in vitki, lahko pridejo tudi večje torbe, ki se bodo dobro prilegale celotni sliki. Tu ni priporočljivo ravno nasprotno, torej se je treba odreči majhnim modnim torbicam, ki so danes v modi, ker še bolj izkrivljajo dimenzije. In vrečk ne smete obešati na ramena, ampak jih raje nositi v rokah, če le lahko. Za ženske plus size so rešitve z navzkrižnim jermenom na črnem seznamu, zato je bolje, da imajo raje vsaj srednje velike vrečke v obliki vrečke.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ne podcenjujte klasičnih kosov!
Sledenje modi in v skrajnih primerih njeno narekovanje je pomembno, vendar se je vedno vredno razgledati med klasičnimi kosi. Če na primer v svoji garderobi nimate črne torbe ustrezne velikosti, vam vsekakor priporočamo, da jo dobite. Ta kos, ki se prilega skoraj vsem, lahko poleg bolj pisanih kombinacij uporabimo tudi na bolj elegantnih mestih. Če imate črno, nadaljujte z zbiranjem osnovnih barv z belo. Uporabljali ga bodo večinoma poleti in spomladi, svetla barva se bo lažje umazala v zimskih in jesenskih mesecih.

Upoštevajte funkcionalnost!
Ne glede na to, ali se zaljubite v videz torbe, je ne kupite takoj. Oglejte si, kakšna je njegova zasnova. Če nenehno tekate z veliko stvari, imate pametni telefon, robec, razkužilo za roke, masko, denarnico, balzam za ustnice, poleg tega pa imate vedno s seboj steklenico vode, nima smisla kupiti lepe torbe, če nima pravega prostora za shranjevanje, predelki . Poiščite večji model ali temeljito preuredite svoje navade, torej se odpovejte pomembnemu delu predmetov, ki jih nosite s seboj.

Žrtev za kakovost!
Če kupite torbico, ne zapravljajte denarja za kakovost bavli. Sprva so cenejši, res je, vendar so po enem tednu pogosto poškodovani in raztrgani, zamenjava pa ni vedno mogoča z nezanesljivim virom. Če pa kupujete pri uglednem kraju, dobite resnično kakovost za malo več denarja. Te vrednosti ponuja CCC, ki je po vrečah ena najbolj znanih trgovin na Madžarskem, na spletu pa je na voljo tudi v obliki spletne trgovine. Če pogledate ponudbo, boste takoj videli: ogromno!

Drzni si biti pogumen!
Ta točka je v nasprotju z noto, ki hvali klasične modele, vendar le na videz. Ker je sicer pomembno, da imate v svoji garderobi večne kose, morate pustiti tudi prostor za eksperimentiranje in doživljanje svoje individualnosti. Se pravi, če vam je všeč torba, ki je kot nalašč za vas, toda z drugimi besedami, je brez življenja, hlačke, vendar ideje takoj ne pozabite izpred oči. Privoščite si en spanec in če izberete model, ki izraža, kdo ste v resnici, ga drzno kupite in nosite, kadar koli želite.