Oldal kiválasztása

Par je zmagal na loteriji in po treh dneh je njihov otrok ozdravil raka

Preusmeril se je v čarovnijo za vse dobro v angleški družini.

John in Allison McDonald, ki živita v Stockton-on-Teesu, mestu v severni Angliji, sta 18. decembra na lokalni loterijski igri osvojila glavno nagrado. Revni par se je obogatel za dva milijona funtov oziroma za približno 773 milijonov forintov. Tri dni po veliki nagradi so iz lokalne bolnišnice prejeli telefonski klic, da je en očesni otrok, 15-letni Ewans, ozdravil raka – piše Sky News.

Ewansu so maja diagnosticirali tako imenovani Non-Hodgkinov limfom, karcinom limfnega sistema. Mladi fant je od takrat večino svojega časa preživel v lokalni bolnišnici in je opravil več kemoterapij. Preden se je začel invazivni postopek, so zdravniki ocenili, da je možnost, da Ewans ozdravi, približno 50 odstotkov. Kljub slabim obetom se je v drugi polovici decembra zgodil čudež.

Fotó: pixabay.com

„Ne bi si mogel zamisliti boljšega začetka do leta 2020. Vsi sanjajo, da bi enkrat osvojili loterijo in govorili o tem, kako fantastično bi bilo imeti denar za hišo. Z možem nisva mislila, da se nam to lahko zgodi. Tukaj pa ste! Poleg tega so me zdravniki nekaj dni po nagradi poklicali s čudovito novico, da so bile najnovejše ugotovitve našega fanta negativne. Nikoli nismo bili tako hvaležni mojemu partnerju. ”

-Allison McDonald je za lokalni tisk povedala, da bosta z možem v bližnji prihodnosti zanemarjala delo in ves čas preživela s svojimi otroki.