Oldal kiválasztása

Ogromen škandal v kraljevi družini: to je kraljica sporočila Harryju

Enoletno obdobje pregleda, ki jo je II. Elizabetha naročila, potem ko sta Harry in Meghan odstopila od kraljeve družine.

Harry in Meghan v kraljevi družini ne prevzameta več vlog! Buckinghamska palača je pred dnevi v dramatični izjavi sporočila, da je bila vojvodska stranka po selitvi v Kalifornijo odvzeta vseh obveznosti javne službe – piše DailyMail. Kljub temu kraljica v izjavi poudarja, da je bila odločitev sprejeta žalostno in da Harry in Meghan kljub temu ostajata ljubljeni član svoje družine.

Nekaj minut po objavi pa je prišel odgovor, da bo Harry še naprej izpolnjeval svoje obveznosti javne službe zunaj kraljeve družine. Mnogi so trdili, da je bil to bilo vladarja zelo nespoštljivo, še posebej zdaj, ko je bil njen mož, 99 letni princ Philip, hospitaliziran.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

In edina češnja na torti je, da je britanska kraljeva družina dala paru zadnji del ekskluzivnega intervjuja z Oprah Winfrey, ki bo na sporedu v začetku marca. Med drugim bodo iskreno povedali o konfliktih, ki so privedli do Megxita, članih kraljeve družine, njihovi potezi in princesini novi nosečnosti.