Oldal kiválasztása

Odvetnik, ki brani nizozemskega dronskega drona, je bil ustreljen

Po besedah vodje največje policijske zveze je Nizozemska – povedal je da je središče postala opojnih drog. To je bilo že rečeno lani, a vlada liberalizma ne popušča.

Nihče drug kot nizozemska policija je lani dejal, da je tako

država je na dobri poti, da postane resnična droga. Večina tablet ekstazija, porabljenih v Evropi, se proizvaja v južnem delu liberalne države, več kot polovica kokaina, pretihotapljenega na celino, pa v Evropo prispe preko Rotterdama. Že dolgo je skrivnost, da so maroški priseljenci prevzeli nadzor nad trgovino z mamili in nadzirali večino proizvodnih obratov.

Fotó: pixabay.com

Toda to je prvič, da je bil v Amsterdamu -umorjen odvetnik, ki je bil zaščitnik kronske priče za nenehnega preprodajalca drog, verjetno zato – da je naročil mafijo. Derk Wiersum je bil “pokajoči” maroški odvetnik Nabil B. v Maroku v zelo obtožujoči zadevi dveh moških, prav tako iz Maroka, Ridouan Taghija in Saida Razzoukija. Na Nizozemskem veljajo za najbolj iskane kriminalce.

„Tudi ta umor potrjuje, da živimo v drogi. To je silovit napad (…) na pravno državo – je dejal Jan Struijs, vodja največje policijske zveze v NPB. Premier Mark Rutte je umor v nizozemski prestolnici označil za „zelo zaskrbljujoč”, vendar še vedno ni verjetno, da bodo njihovi politiki spremenili Nizozemsko.

Vir: Fdesouche