Oldal kiválasztása
News

Odličen spomladanski ljubezenski horoskop

Kaj vas čaka, ko narava cveti?

Do pomladi vam ni treba odrezati skoraj centimetra: je tako blizu, da so drevesa že postala brsti. Toda kaj vam prinaša to sezono v vašem ljubezenskem življenju? Zdaj se izkaže.

Oven
Še vedno žalujete po svoji pretekli ljubezni, pogosto se spomnite, kje ste pokvarili, kaj bi lahko naredili drugače. Priporočamo, da pogledate naprej! Z dvignjeno glavo se prepustite preteklosti in namesto da se prepustite nenadzorovanim zmenkom, bi se tokrat morali preudarno ravnati. Opazite znake! Ne dvigajte se ob zid, ampak pustite, da se vaše novo življenje lepo in postopoma odvija. To se šele začne!

Bik
Polni ste upanja in dobro vam gre, saj vam to sezono obeta srečne preobrate. Ugotovili boste številne člane nasprotnega spola, vse kar morate storiti je, da izberete. Seveda ni tako preprosto. Dobro premislite, kaj želite. In poslušajte svoje občutke.

Dvojčki
Zadnje čase ste zaprti in tega obdobja samopotopitve še ni konec. Ne čutite pritiska, ves čas bo za vas. V naslednjih nekaj tednih boste opazili, da se začnete nevsiljivo raztapljati in postati bolj odprti. Tudi v vaši okolici se vam bo zdelo, kako gladki in bolj harmonični ste. Tu je odličen čas za spoznavanje!

Rak
Vaše srce je polno ljubezni. Komaj čakate, da ga delite s kom, ki je vaš partner. Poskrbite, da boste našli vrednega človeka, izberite, koga mu podelite po svojih najbolj notranjih skrivnostih. Zdaj je okoli vas nekaj takih, ki jih bo veselo pihal veter, vendar njihovi nameni niso resni. Vendar pa bo nekdo, ki si resnično zasluži glasovati zaupno.

Lev
V zadnjih tednih smo bili raztrgani. V življenju se dogajate velike spremembe in najpomembnejše je, da zdaj najdete notranjo harmonijo, tisto, na katero se lahko ponosno ozrete v ogledalo. Ne pričakujte potrditve od drugih, ampak vzgajajte se! Ostalo prihaja samo od sebe. Osvajanje spet ne bo težava. Torej ne skrbite za svojo prihodnost, prava in dolgo pričakovana ljubezen trka na vrata.

Devica
Življenje bo brenčalo okoli vas. Pojdite iz polžje, sprejmite povabila in se odselite! Kaj je najhujšega, kar se lahko zgodi? Kvečjemu samo to, da imate nekaj izkušenj, namesto da bi sedeli doma. Poglejte si okolico kot običajno. Obstaja nekdo, ki ga poznaš že dolgo, a začela te je gledati z drugimi očmi. Morda bi radi nekoliko spremenili svoj odnos do njega …

Tehtnica
Končno so dnevi sive in monotone končani. Komaj ste čakali, da začnete novo življenje s sončnim nasmehom na obrazu. Tokrat vam ni nič nemogoče. Uživajte v tem veselem času in preprosto je, da boste srečali nekoga, ki vam bo partner vse življenje.

Škorpijon
Veliko si pomagate tako, da se obrnete v svet z malo manj sumničenja in več empatije. Verjemite, da bo vaš ranljivejši obraz marsikomu morda zelo naklonjen in da vsi sploh ne zlorabljajo poštenosti. In kdo to počne? To ustreza njemu, ne vam…

Strelec
Polni si obžalovanja. Poskušaš se pretvarjati, da je vse v redu, toda globoko v duši veš, da si moral v zadnjem času veliko stvari narediti drugače. Čeprav se poskušate spoznati, imate v sebi še vedno nedokončano preteklost. Preden greste dalje, se prepričajte, da obstaja še pot nazaj! Vredno je tvegati, ker bo pomirilo dušo, mogoče pa bo tudi popraviti tisto, kar ste storili prej.

Kozorog
Ste v ravnovesju s sabo. Visoko spoštujete to, ker je v vašem življenju obstajal nekdo, ki je naredil vse, da bi to umaknil. Toda zaman, ker ste bili močni in vas niso ujeli. Bodite zelo ponosni nase, črpajte moč iz tega in počakajte z odprtim srcem moškega, ki ga boste skoraj zagotovo srečali to pomlad.

Vodnar
V zadnjem času ponavadi dvomite vase. Ampak zakaj bi? Poznate svoje vrednote, prednosti in skrbi. In to je v redu. Verjemite mi, nihče ni popoln! Dobro vam gre, če ne iščete popolnega, ampak tistega, ki vas navdušuje in vas zanima. Obstaja velika možnost, da bo prijetno poznanstvo, odnos, ki je videti kot prijateljstvo, v naslednjih mesecih postopoma poglabljal občutek.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ribi
Skoraj boste naleteli na uspeh. Napolnili vas bodo samozavest, uspeh, pozitivne izkušnje! Napolnite, izkoristite življenje in uživajte v užitkih življenja na svojem pladnju. Pričakovali ste dovolj, da se boste končno potopili vanj.