Oldal kiválasztása

Odkrilo se je, da se je princ Harry že pred Megxitom pogajal z bankami

Princ Harry se je pogajal z eno največjih svetovnih investicijskih bank. Zagotovo njihovih težav s peni nikoli ne bo.

Januarja sta princ Harry in princesa Meghan napovedala, da želita živeti neodvisno življenje in se umaknila od svoje vloge v kraljevi družini. Par se je s sinom Archiejem že preselil v Kanado.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tudi princ in njegova žena sta se želela finančno osamosvojiti. Pravkar se je pokazalo, da je princ Harry naredil korake že dolgo pred Megxitom, da se jim ni bilo treba skrbeti za denar. Pogajal je z največjo svetovno investicijsko banko Goldman Sachs. Harry in Meghan sta ustvarila in registrirala blagovno znamko Sussex Royal, ki bi jo lahko zadržali po razpadu. V ta namen je Harry govoril z vlagatelji, ki verjamejo, da bo blagovna znamka v desetletju vredna milijardo funtov.

Zdi se, da je princ Harry bil zelo vpet v posel. Novembra se je srečal s predstavniki GS-ja, prejšnji teden pa sta se z Meghan srečala na prireditvi, ki jo je organiziral Bank Morgan Bankhouse v Miamiju. Mimogrede, dogodek velja za „vrh o alternativnih naložbah”, na katerega so vabljeni najvplivnejši in najbogatejši gospodarstveniki na svetu.