Oldal kiválasztása

„Oči bo pazil na vas!” - mama je umrla od bolečin ob samomoru hčere

Udarci usode so en za drugim zadeli družino. Mati ni prenesla bolečine ob izgubi otroka, zato je posegla po dogah.

Trupli matere in hčer so v mestu Torquay našli le nekaj dni narazen. Preizkušnje so se za družino začele ob porodu Rhianne Halton, ki je 41 dni pred rokom rodila sinka.

Mati najstnica se je spopadala s težavami v razmerju, ker se z očetom svojih otrok nista najbolje razumela. Pogosto sta se prepirala, poleg tega ji je do živega prišla tudi zaprtost zaradi pandemije. Padla je v globoko depresijo, ki jo je privedla do usodne odločitve.

19-letno dekle je obešeno našel njen fant, potem ko se je po prepiru za eno uro in pol umaknil. Mlada mamica je napisala poslovilno pismo, v katerem je zapisala, da ima neznansko rada svoje otročke in dodala: „Oči bo pazil na vas!”

Preizkušnje za družino pa se s tem še niso zaključile. 19 dni po Rihanni so v hiši v Kingskerswellu našli mrtvo tudi njeno mamo, Jeanett Whittle. Truplo 44-letnice je v postelji našla znanka.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Mama in hči sta si bili zelo blizu, zato nikogar ni presenetilo, da je Jeanett hčerina smrt zelo prizadela. Mati je po izgubi hčere posegla po drogah, njeno smrt pa je povzročil prevelik odmerek.

„Drogirala se je, ker se ni znala drugače spopasti z bolečino. Nisem si predstavljal, da bo šla tako daleč in zavrgla življenje. Najbrž je želela izbrisati spomin na hčerin samomor. Menil sem, da želi živeti zaradi vnukov, tako pa nas je njena smrt presenetila in ohromila,” je priznal babičin partner.

Za Rhianno in Jeanett so pripravili dvojni pogreb – piše The Scottis Sun.