Oldal kiválasztása
News

Oboroženi ropi, zvezdniški nogometaši se lahko zadeve umaknejo

Dva znana igralca ameriškega nogometa sta se znašla v resnih težavah.

Njihovi odvetniki poročajo o nedolžnosti DeAndreja Bakerja in Quintona Dunbarja, ki igrata v profesionalni ameriški nogometni ligi (NFL) in ju floridska policija kroži zaradi oboroženega ropa.

Tiskovni predstavnik Dunbart-a Michael Grieco je dejal, da je pet oseb tudi pod prisego pričalo, da njegov varovanec ni sodeloval v ropu, medtem ko se je branilec Bakerja Bradford Cohen skliceval tudi na priče in video posnetek.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Pred časom je policija povedala, da je več očividcev zatrjevalo, da sta oba nogometaša in dva njuna spremljevalca na vrtni zabavi pokradla goste, oropala na tisoče dolarjev in ure ter druge dragocenosti in nato zapustila prizorišče v svojih luksuznih avtomobilih. Ob prihodu so parkirali svoje Mercedes, Lamborghini in BMW, da so lahko takoj po ropu zapeljali. Baker poleg oboroženega ropa obtoži tudi hude telesne poškodbe, ki jo je povzročilo štiri navadna orožja.

22 letni DeAndre Baker se je v NFL prebil leta 2019, potem ko so ga New York Giants v prvem krogu osnutka uvrstili na 30. mesto. V prvem letu je njegova ekipa igrala na vseh 16 tekmah, začenjala je 15-krat in ustvarila 61 podaj.
Quinton Dunbar, 27-letni krilni igralec, kot je Baker, je svojo kariero NFL začel v Washington Redskins leta 2015, katere član je bil do marca letos. Iz prestolnice se je takrat preselil v Seattle Seahawks. Lani je igral na 11 tekmah in imel 4 podaje.