Oldal kiválasztása

O Schumacherjevem stanju je spregovoril nov žarek upanja, njegov tesni prijatelj

Želim, da se vam želja izpolni! Če kdo, Jean Todt točno ve, kaj se dogaja in kakšne so možnosti za prihodnost.

Jean Todt je dejal, da še ni sanjal, da bi nekoč odšel k Michaelu Fumacherju na dirko F1, 73-letni športnik – ki je v času Schumovega uspeha kot Ferrarijev šef in prijatelj nemškega pilota – povedal za Italijansko La Republiko na temo velikega zanimanja.

Tako predsednik Mednarodne avtomobilske zveze (FIA) pravi, da si še vedno upa, da bo ozdravil skoraj šest let po hudi nesreči svojega prijatelja.

“Z Michaelom in njegovo družino imamo vsakodnevne odnose. Iz dneva v dan se bori za izboljšanje svojega stanja in v tem boju ga moramo podpirati. Toda pomagati moramo tudi njegovi ženi Corinn, ki je čudovita osebnost, ki skrbi za Michaela in njihove otroke”

-Todt je opozoril in večkrat poudaril, da je Schumacherjev točen obstoj družinska zadeva. Sedemkratni svetovni prvak se je že zdravstveno ukvarjal z ločitvijo zasebnega življenja in svojega rasnega jaza.

Fotó: pixabay.com

“Vsi spoštujemo Michaelovo željo. Nikoli ni govoril o sebi, nikoli ni pokazal fotografij svojih otrok. Na vaši družini je, ali bodo povedali, kaj želijo ali ne”

-Jean Todt je razložil razlog za močno kritizirano družinsko skrivnost.