Oldal kiválasztása

Novinarji so ji povedali, da jo je televizijska žena zapustila 85 let

Zdaj se TV želi ločiti s svojo sedmo ženo, s katero sta se poročila leta 1997 in imata dva sinova.

CNN-ova legendarna voditelja Larry King in Shawn Southwick sta se poročila pred 22 leti in imela dva sinova: Cannon je zdaj star 18, Chance pa 20. Oseba, ki je blizu družine, je pravkar izvedela iz revije King, da je King v torek vložil ločitev, zato se bo pri 85 letih ločil s svojo sedmo ženo.

„Larry je že bil blizu smrti in dejstva, da je bil šokiran. Spoznal je, da že dolgo ni živel srečnega življenja. Prepirali so se, prepirali, vendar ni šlo le za to, ampak za zaščito svojih sinov. Shawn in Larry sta v bistvu ločena že kar nekaj časa. Spita v ločeni spalnici. Larry ni sveti, vendar je utrujen od drame” – je pisala revija in se sklicevala na tesnega znanca. Zadevne stranke še niso želele podati izjave.

Fotó: pixabay.com

TMZ se zaveda, da so novinarji Southwicka obvestili, da je njen mož vložil tožbo.

Po poročanju Daily Maila se je par razšel 6. junija, saj je vedel, da sta sinova predstavitelja prepričana, da je ločitev rešitev, saj je Southwick želel prevzeti nadzor nad Kingovim posestvom. Mimogrede, zlom se je zgodil prej, ko je bil aprila hospitaliziran njen mož aprila po srčni operaciji.

Mimogrede, King je že leta 2010 vložil ločitev, potem ko je odkril, da je njegova žena varala sinovega trenerja bejzbola, a se je na koncu par pomiril.

Kraljeve bivše žene so bile Freda Miller, Annette Kaye, Alene Akins, Mickey Sutphin, Sharon Lepore, Julie Alexander. Southwick se je že večkrat ločil in imel tri moške.