Oldal kiválasztása

Neverjetno je, kje se je mladenič napil, potem ko se je napil: to so bile njegove sanje

Življenje britanskega študenta se je v začetku septembra popolnoma spremenilo.

20-letna Barney Rule se je v začetku septembra odločila, da bo po možganski kapi opustila fakulteto. S hojo je začel hoditi pijan, od takrat pa je prehodil 800 kilometrov in še vedno hodi.

Njegova pustolovščina se je začela z nočnim klubom v Chesterju v Angliji, od koder je relativno kmalu odšel, da bi zadihal. Ko je prehodil noč, je ugotovil, da se v resnici ne želi ustaviti, zato je nadaljeval in že je dosegel južno Francijo.

Kot se je izkazalo, si je Rule vedno želel odpotovati v Španijo in zdelo se je, kot da potrebuje ravno tak večer, da začne svojo pot. Cilj Valencije je bil. Medtem ko je bil na poti, si je kupil šotor in nekaj uporabnih pripomočkov, zato je zadnji mesec približno tako porabil za 1000 dolarjev (manj kot 360.000 dolarjev).

Fotó: pixabay.com

Mladenič je dejal, da se mu zdi, da se na improvizirani cesti veliko več nauči kot kdajkoli prej na univerzi, saj ga zdaj resnično zanimajo stvari. Dodal je še, da bi se, če bi dosegel Valencijo, želel vrniti v Pariz in zapisati svoje izkušnje, in upam, da bo do takrat imel veliko boljšo predstavo, kaj storiti s svojim življenjem – piše Metro.