Oldal kiválasztása

Neverjetno je, kaj je ta mlada ženska našla pri svojem možu

Nikoli ne boste pozabili letošnjega božiča...

Mlada ženska je obupana delila svojo zgodbo na netu in prosila za pomoč forumov. To, kar se mu je zgodilo te dni, je bilo resnično pretresljivo doživetje, zato ni čudno, da so je dogodki šokirali.

Kot pišet, imata dokaj povprečen zakon. V dobrem in slabem pomenu besede. Oba sta poročena sredi tridesetih let, poročena pa sta že več kot desetletje. Njihovi otroci se še niso rodili, na žalost njihovi poskusi niso uspeli, in ti številni neuspehi so jih nekoliko odstranili drug od drugega in težko so jim biti tako osvobojeni kot prej. Kljub temu imata res dobre čase in ni mogoče reči, da se je njun odnos bistveno poslabšal. Raje se je nekoliko utrudil.

Fotó: pixabay.com

Seveda se priprava na božič že dogaja v družini in ni bila presenečena, ko je med čiščenjem našla letalsko vozovnico med moževimi stvarmi. Njegova prva misel je bila, da je za njih lepo in pozorno darilo. Ja, ampak letalska vozovnica je za eno osebo, datum potovanja pa je tik pred božičem in lepo je, da se je razburjala.

Ko je zaslišal njenega moža, se mu je zdelo, da je lahko ljubimec. Njen mož pa vztraja, da tega ni in da je razlog za potovanje ta, da želi biti sama. Priznal je, da ga je v zadnjih letih močno stresla napetost v otroštvu in da se mu zdi, da sta se poročila nekoliko premlada. Pravi, da ne želi potovati, ker se želi odpraviti na pustolovščino v tujino, ampak zato, ker potrebuje prostor in se polni.

Žena je zmedena nad situacijo. In branje komentarjev verjetno ne bo bistveno pametnejše. Nekateri komentatorji bi bili na njihovem mestu užaljeni in raztrgani. A veliko je tistih, ki mislijo, da bi moral razmišljati o tem, kaj bi moral storiti drugače. Številni ljudje pravijo, da je to pravzaprav lepa stvar za njihovega partnerja, saj je v stresnih odnosih pomembno, da obe strani malo razmislita, kako si želita živeti skupaj.