Oldal kiválasztása

Neverjetna zgodba iz Prage, to je, kako so našli pogrešanega Madžarja

Njegova žena je na Facebooku zaprosila za pomoč, skupnost pa se je hitro pridružila in našla moškega.

Ženska Baranya je na svoji Facebook strani zaprosila za pomoč, ker je njen mož v soboto izginil in je bil nazadnje viden v Pragi.

Moški bi se ravno odpravil domov k svoji družini, a ni prišel pravočasno, potem se ni prijavil in ga ni bilo mogoče doseči. Na tisoče zaskrbljenih vložkov žena je videlo in delilo na tisoče doma in v tujini. Nazadnje so ga napotili na madžarsko mesto v Pragi, kjer je brivec v Dunajski Stredi opazil klic na pomoč in na policijo vložil poročilo – poroča Bama.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Le tri ure pozneje je tuja policija po telefonu že kontaktirala pritožnika, da je na železniški postaji v Pragi videl Madžarja, ki se ujema z njegovim opisom. Kot se je izkazalo, je imel moški še tri ure časa do Budimpešte, zato je začel hoditi. Vendar so v bližnjem parku napadli in njihove stvari ukradli, vključno z utišanim mobilnim telefonom.

Madžarski brivec, ki je v Pragi delal trideset let, je nato obvestil obupano žensko in njeno družino, ki sta takoj skočila v avto in se napotila proti glavi družine. Medtem je moški, ki se je oglasil, obiskal Madžare, ki so čakali na železniški postaji, in družino čakal v loka