Oldal kiválasztása

Nepričakovano priznanje: Punca Teda Bundyja je po 40 letih prekinila tišino

Bivši partner ednih od najbolj znanih serijskih morilcev naj bi o njihovih odnosih izvedel pred kamerami.

Nekdanje dekle serijskega morilca Teda Bundyja je po 40 letih molka prekinila tišino in spregovorila v zgovornem dokumentarcu o Amazonu. Elizabeth Kendall in njena hči bosta povedali svojo zgodbo v novi petodelni seriji, ki bo izšla leta 2020. Naslov serije je Ted Bundy: Falling for a Killer oziroma Ted Bundy: Zaljubitev v morilca bo.

Dokumentarni film bo osredotočen na odnos med Elizabeth Kendall, njeno hčerko Molly s Tedom Bundyjem. Deklica je, mimogrede, rojena iz prejšnje Kendallove zveze.

Bundy je v sedemdesetih posilil in ubil več kot 30 žensk in dvakrat pobegnil iz zapora, preden so ga leta 1989 pogubili. Kendall je morilčevo ime dala policiji, tako so ga ujeli.

V seriji sta s njo in hčerko poglobljeni intervju naredila, da bi spregovorila o tem, kako je živeti z Bundyjem.

Fotó: pixabay.com

Poleg poročil Amazon napoveduje, da bo serija vključevala še nikoli vidne družinske fotografije, ki jih nikoli niso vijene prej, pa tudi preučila bodo, zakaj je Bundy ubijal.

Mimogrede, Kendall je že napisal knjigo o svojem odnosu z Bundy, ki je izšla leta 1981, prenovljena različica pa bo skupaj z dokumentarcem na prodajnih policah prihodnje leto – piše Mirror.