Oldal kiválasztása

Nepojmljiva bolečina: mati je hkrati izgubila 4 otroke

Vsak dan je zaspala v potoku solz in na koncu še sama podlegla poškodbam.

Mati šestih otrok iz Manchestra je morala prenašati neznosne bolečine. Michelle Pearson je hkrati izgubila 4 otroke, medtem ko se je tudi sama hudo poškodovala.

V družinski hiši so požigalci podtaknili požar, otroci pa so zgoreli. Tudi mati je utrpela hude opekline, k zavesti je prišla v bolnišnici. Ni se spominjala ničesar, sestra ji je povedala, kaj se je zgodilo z njeni mi otroki.

Zaradi travme je nenehno pozabljala dogodke in pogosto spraševala po otrocih in kdaj jo bodo prišli obiskat. Ko je spoznala kruto resnico, se je dokončno zlomila.

Po spoznanju, da so njeni potroci mrtvi, je vsako noč zaspala v solzah. Veliko je trpela tudi zaradi svojih poškodb na obrazu, ki je bil ožgan. Menila je, da je pogled nanjo grozljiv. 20 mesecev po požaru je tudi mati šla po stopinjah svojih otrok.

Policija je stopila na prste požigalcem: 26-letnemu in 28-letnemu moškemu in njuni prijateljici. Vsi trije so pristali za rešetkami in po pričakovanjih zapora v tem življenju ne bodo zapustili.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Moška in ženska so napad na hišo načrtovali, ker so se sprli s starejšima sinovoma. Od teh dveh se je v času požiga, obmetavanje s koktejlom Molotov, samo eden zadrževal v hiši. On je pomagal materi, da se je rešila iz goreče hiše. Sorojencev pa mu ni uspelo rešiti – piše Daily Star.