Oldal kiválasztása

Ne potrebujete lepšega darila: seksi zvezda pošilja sporočila svojim sledilcem v drobnih bikinijih

29-letna pevka redno pokaže svoje idole, saj se ima s čim pohvaliti. Zdaj hočete svojim oboževalcem barko iz Veselega božiča.

Britanska pevka kosovskega porekla, ki ni znana le po svojih uspešnicah, s svojo popolno postavo osvaja tudi svet. 29-letna Rita Ora je oboževalcem podarila sliko, objavljeno na Instagramu. Kot ponavadi ste si zaželeli vesel božič v poziranju v seksi zalogaju bikinija.

Fotó: pixabay.com

Fotografija pop zvezde ni pustila veliko domišljije, saj so njene oblikovne prsi komaj zakrili z drobnim modrčkom. Rita Ora je za spremljevalce sporočila sporočilo s palube ladje, razvajene s kokosovim mlekom.
, ustvarjalka Legally Blonde, ji je ob družinski fotografiji zaželela srečne počitnice z družinsko fotografijo, ki jo je pogrešala, vendar je predstavila vse tri svoje otroke.

Njegov 16-letni sin Deacon in 20-letna hči Ava sta se rodila od prvega moža Ryana Phillippea, njunega najmlajšega otroka pa 7-letnega Tennesseeja Jamesa iz njunega sedanjega partnerja Jima Totta. Vendar je to na prvi pogled komaj opazno, saj je vsak potomec zelo podoben 43-letni igralki.