Oldal kiválasztása

"Ne bom živel že dolgo" - je svoje oboževalce šokiral z razglasitvijo 71 letna zvezda

Glede na nekdanji življenjski slog 71 letne zvezde je še vedno živ. Vendar pa je, ko doseže starost, njegova bolezen grenka.

Ozzy Osbourne je svoje oboževalce opozoril, da “med nama ne bo predolgo”. Zvezda se je pred kratkim javno pojavila s Parkinsonovimi – piše Mirror.

Pevec meni, da bi bil brez moči glasbe že dolgo mrtev, kar je hčerka Kelly spodbujala k pisanju. “To je bilo najboljše zdravilo” – je dejal nekdanji frontman Black Sabbath-a. Priznal je, da je zadnje leto preživel v postelji in se smilil sam sebi. “Rekel sem, da sem mrtev, konec, vsem je konec. To je bilo najhujše leto v mojem j****em življenju” – je rekel.

Fotó: pixabay.com

Ozzy, 71, je Kerrang! za revijo je povedal, da je včasih razmišljal o smrti, vendar ga ni skrbelo. “Tukaj ne bom več 15 let, niti veliko dlje, ampak ne pomladim. Zgodilo se bo vsem nam. Sem zdaj srečen? No. Nisem zdrav… ampak sem še vedno tu” – je dejala zvezda.

Preden so mu diagnosticirali bolezen, je Ozzy čez noč padel in si poškodoval hrbtenico in od takrat je redno hospitaliziran. “Pripit sem padal sa stopnicah, zlomil sem j***ne avtomobile, skoraj sem umrl na letalu” – je rock zvezdnik povedal o tem, kako je lahko umrl, preden je končno prišel sem.