Oldal kiválasztása

Nad žalostjo je bilo sporočilo Carrie Fisher: njen brat je našel pismo

Najdeno je bilo samo pismo Carrie Fisher, v katerem je že pisala o smrti.

Carrie Fisher, vse princese Leia, je umrla zaradi srčnega infarkta 27. decembra 2016 v starosti 60 let. Njen brat Todd je pravkar našel pismo, v katerem je igralka že pisala o smrti.

Fotó: pixabay.com

„Sem mrtev. Kako si? Se vidimo kmalu. Rad bi vas poklical, da vam povem, kako je, toda ni signala zgoraj. Rezanje. Nov prizor, nov posnetek, nov nebeški prizor. Končno lahko igram vlogo, ki jo opravljam vse življenje. Bog mi je dodelil to vlogo. Sem na koncu poti” – je v pismu zapisala zvezda Vojne zvezd.

Todd je nekaj iskal, ko je z dna predala prišla beležka, ki je prepoznala Carriein rokopis. Ni vedel, ali želi napisati zgodbo o smrti ali samo zapisati svoje misli.

„Pisal je, kot da je že mrtev, in opisal, kako se počuti. Ravno mi je razneslo misel, ko sem ga prebral” – je rekel Todd.

Todd je razkril tudi, da joče zaradi zadnjega obroka Vojne zvezd, kjer bi še lahko videl brata. Zaradi vidne vloge princese Leia v zaključni epizodi 9 je igralka s privolitvijo svoje družine bila prikazana v posnetkih, ki niso bili uporabljeni za Prebujajoče se sile.