Oldal kiválasztása

Na dan je prišel še en dokaz, ki je trdil, da je bil otrok Charlesa in Kamille

Še naprej se bori s Simonom Dorante-Dayom, da bi dokazal, da mu v žilah curljajo kraljevske krvi.

Kot je predhodno poročal ripost, je življenje princa Charlesa že več let zagrel Avstralec, ki trdi, da je prestolonaslednik in skriti sin princese Kamille, ki je tako upravičena do prestola.

Avstralec Simon Dorante-Day že desetletja skuša dokazati, da se zaman zdi, da ni povprečen javni red, ampak kraljevski strelec. Moški trdi, da je plod mladostne ljubezni princa Charlesa in princese Kamille, ki sta se mu starša morala odreči, ker se je sredi šestdesetih let rodil zunaj zakonske zveze.

55 letni inženir, ki živi v Queenslandu, prizna, da se tudi neznanci pogosto ustavijo in mu rečejo, da je videti kot kraljevska vejica.

Pred kratkim se je odzval na fotografije, posnete v študentskih letih, ki so jih primerjali s posameznimi člani kraljeve družine – poroča Daily Star.

V enem paru je Simon viden poleg mlajše kraljice Elizabete, en komentator pa je zapisal: “Dokaze vidim na vseh slikah.”

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Drugi uporabnik je zapisal, da so “tvoje oči kot kraljice”, tretji pa jih je imenoval “Camilin dvojnik”.

Simon se je odzval na fotografije in odgovoril: “Vedno jih prepoznajo. Prejšnji teden me je neznanec fotografiral na vlaku, ko sem se odpravil na družinsko sodišče. Enkrat ga je celo posnel. Potoval sem po vsem svetu in vedno so se ustavili in rekli: “Hej, jaz te poznam” ne da bi vedeli, za koga gre. ”

Trdila je tudi, da ji je posvojena babica, ki je delala v palači, povedala, da sta njena prava mama in oče valižanski princ in vojvodinja Cornwallska. Dodal je celo, da je posvojiteljska družina imela odnose s kraljico.