Oldal kiválasztása

Moški je bil šokiran, ko je videl, kaj počne njegovo dekle

Nesrečni mladenič je takoj zbežal.

Moški in njegovo dekle sta se spoznala po internetu in po besedah mladeniča je bil prvi zmenek precej naraven in harmoničen. Na spletnem forumu, kjer je delila svojo zgodbo, je povedala, da ji je čas skoraj neopazno minil, da sta se že prvo noč pogovarjala vso noč, nato pa spet in znova.

Bila je zabavna, prijazna in šaljiva, hkrati pa tudi zelo privlačna, zato je moški, ki se je imenoval James, čutil, da je najsrečnejši na svetu, da jih je združil.

Številni zmenki so bili skoraj zamenljivi – čeprav se niso preselili, sta še vedno živela skupaj, ker sta preživela noč vsaj štiri ali petkrat na teden. Njihovi okusi, mnenja, stališča so bili enaki, razlika je bila le v tem, da je bil moški precej zgodaj in zgodaj, vendar je deklica rada dolgo ostala budna. Zato se je pogosto dogajalo, da hkrati nista šla v posteljo, vendar to za nobenega od njih ni bilo problem, saj sta vedno ustvarila čas za intimnost in intimnost.

Vendar eno noč ni mogel spati, zato je šel k še vedno budnemu dekletu, da bi ostal pri njem, namesto da bi se samo valjal v postelji. To je bilo takrat, ko jo je videla, kako prebira njena e-poštna sporočila v računalniku, in ko jo je za trenutek gledala, je videla, da ne samo da bere, ampak tudi na nekatere odgovarja.

To je bil trenutek, ko ga je nagovoril in prosil za njegov račun. Sprva je zanikala očitne in čez nekaj časa priznala, da je ljubosumna na ženska poznanstva v moškem življenju (sicer v resnici povsem neučinkovita v razmerju), je napisala vsakemu od njih, da se žal ne moreta pogovarjati.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Šoku je sledil nevihten prepir, ki mu je sledil takojšen odmor. In čeprav še vedno čuti pomanjkanje lepih stvari, se v odgovoru na komentarje strinja, da nima smisla imeti takega odnosa. Tako kot je bilo bolje to vedenje videti že po nekaj tednih, kot je bilo mesece kasneje.