Oldal kiválasztása
News

Mlade moške kastrira vdova Gáborja Zsazsa: za to obstaja dober razlog

Vdova Zsazsa Gábor je prišla do edinstvene ideje! Princ Frédéric von Anhalt gradi mlade moške v svojih dvajsetih letih. Nenehno čaka na prosilce, med katerimi bo eden lahko postavil ne le avtobusno zapuščino, temveč tudi vojvodski naziv.

“Iščem svojega 21 do 26-letnega moškega dediča, ki govori nemško in angleško, da nadaljuje zgodbo o Gábor-Anhaltu” – se glasi 76 letna vojvodova Facebook stran, ki je ne prosi za brezplačno, avtobusno dediščino in vojvodov naslov. obljublja velikodušno plačo.

Vdova redko pomisli, da bi umrla, vendar ve, da mora enkrat iti. Pred smrtjo Zsazsa Gábor je svoji pokojni ženi obljubil, da bodo storili vse, da njihova imena ne bodo nikoli pozabljena. Zdi se, da je princ Anhalt zdaj videl, da je prišel čas za plemenito stvar. Oglasil se je tudi za posebno stališče in je radoveden do nekoga, ki je položaj resnično vreden.

Fotó: pixabay.com

Splošno znano je, da par ni mogel imeti otroka, ker sta se spoznala prepozno. Zsazsa je bila do poroke stara 69 let. Madžarska igralka, ki je leta 2016 umrla v starosti 99 let, je imela iz drugega poroka le enega otroka. Toda Francesca Hilton je umrla v starosti 68 let, skoraj dve leti pred mamo. Tako nekdanji spolni simbol nima živega sorodnika, ki bi lahko poskrbel za dedovanje.

Toda posel je bil od nekdaj v krvi princa Anhalta in zelo dobro je uspel, kar je imel. Ni čudno, da je tudi tukaj videl posel. Dolga leta je prodajal naslov svojega vojvoda po pavšalni ceni, sprejel je skupaj deset mož, 68 pa je dal vitezom za 50.000 dolarjev ali več kot 15 milijonov dolarjev. Toda kocka se je obrnila! Do zdaj so ji plačevali, da je nosila naslove, zdaj pa bo plačala, da bi ji dala vse.

Ne glede na to, koga boste izbrali, bo oseba za vedno spremenila svoje življenje, prejela bo polno dediščino in vse privilegije Anhalta po smrti vdove.