Oldal kiválasztása

Ministrstvo je povedalo, da je bilo na Majorki odkrito mlado telo

Truplo pogrešanega dečka z Majorke so v torek odstranili iz morja, je potrdila izjava, ki jo je potrdil State Department.

Enega od madžarskih bratov, ki je izginil na Majorki, so našli mrtvega, je v torek sporočila državna sekretarka za informiranje in predstavništvo Madžarske na ministrstvu za zunanje zadeve in zunanje zadeve (KMM).

Tamás Menczer je poročal, da so po besedah ​​načelnika žandarmerije na Majorki našli še eno truplo in to truplo pogrešanega Madžarja.

Truplo so identificirali na podlagi opisa osebe in najdenih dokumentov v nahrbtniku.

Državni sekretar je izrazil sožalje ogroženi družini.

Fotó: pixabay.com

Lokalni časnik Diario de Mallorca je konec tedna zapisal, da majoranske oblasti močno iščejo pogrešane madžarske turiste. Po informacijah hotela na jugovzhodnem delu otoka Cala d’Or so poročali, da dveh njihovih hotelskih gostov niso videli več dni. Čeprav identitete pogrešanih oseb uradno niso potrdile lokalne oblasti, je časnik povedal, da gre za madžarskega sorojenca, 18 letnega moškega in 30 letno žensko.

Tamás Menczer je pred tem na svoji Facebook strani izjavil, da je iskanje sorojenca razširila tako, da bo vključevala smer morskih tokov.