Oldal kiválasztása
News

Meghanin oče mi je za denar pokazal zasebne zasebne fotografije iz otroštva

Oče nekdanje igralke meni, da je popolnoma izgubila hčer, zato je denar sprejela za intervju.

75 letni Mark Markle nima česa izgubiti. Po mnenju kraljevih strokovnjakov je dosegel točko, ko ni bilo vrnitve, medtem ko je moški čutil, da hčerke ne bo nikoli več videl. Torej naredite več.

Oče Meghan Markle je priznal, da je prejel denar za nedavno objavljeni 90-minutni film, v katerem je dejal, da mu “Harry in Meghan dolgujeta”. V tem dokumentarcu je predstavila svoje družinske foto albume in z otrokom delila redke domače video posnetke o Meghaninih božičih in praznikih ter njenih prvih nastopih.

Fotó: pixabay.com

Film, ki je bil premierno prikazan v Kanadi nekaj dni po tem, ko sta princ Harry in Meghan začela življenje v Kanadi, si je ogledalo 1,2 milijona ljudi.

Triletni oče je streljanje uporabil za kritiko kraljeve družine, da je “veliko bolj groba od tiste, ki jo je Meghan pustila za seboj.” Oče je dejal, da ji je Meghan podarila 20.000 dolarjev, pozabila pa je, da jo je Thomas financiral vse življenje, preden je prevzel vlogo v filmu Briljantni um.

Thomas Markle je razkril tudi, da je jokal, ko je videl hčer, ki jo je princ Charles vodil do oltarja. Pravzaprav je šele po radiu ugotovil, da je Meghan noseča – piše Daily Mail.