Oldal kiválasztása
News

Meghan ne zapravlja časa: pogovarja se z modnimi podjetji

Meghan Markle se je potopila v delu, da že čim prej osamostojijo s Harryjem.

Pred dvema dnevoma sta Meghan Markle in princ Harry napovedala, da se njuno življenje korenito razlikuje od preostale kraljeve družine. S tem bi se umaknili iz svoje nekdanje vloge visokih članov britanske kraljeve družine in si želeli, da bi bili finančno neodvisni.

Tako kot je napisal tisto poročevalko, se je Meghan že vrnila v Kanado s svojim dojenčkom. Za Archieja so doslej skrbele prijateljice varuške in nekdanja ameriška igralka.

In glede na novice ni zapravil nič časa. Ta naj bi se pogajal z večjimi modnimi hišami, med katerimi je tudi Givenchy. Princesa je postala ena izmed neizogibnih modnih osebnosti, potem ko je srečala Harryja. Toliko svetovnih znamk bi z veseljem poslovalo. In to bi zelo pomagalo vojvodini in vojvodi, da postaneta tudi neodvisni, saj sta vredna več milijonov dolarjev…

Princesa modnemu oblikovanju ni tuje, saj je že pripravila dobrodelno kolekcijo za londonsko organizacijo Smart Work.

Fotó: pixabay.com

Kakorkoli, ni vam treba preveč skrbeti, da bi moral Harry zategniti hlače. Ocenjujejo, da imajo več kot 34 milijonov funtov osebnega bogastva, ki ga zlahka zberejo tako, da iz življenja napišejo knjigo, dobijo televizijske pogodbe in jih povabijo na številne prireditve, za katere prejemajo tudi denar.