Oldal kiválasztása

Meghan in Harry sta se končno zakopala v oči vseh

Prinčevski par Sussex je marsikaj ogorčil, kraljica pa je, kot kaže, svoje vedenje vzel k srcu.

Po mnenju strokovnjakov je bil zadnji božič med drugo svetovno vojno in leto Dianine smrti tako težak božič II. Elisabeth, kot letos. Podoba kraljeve družine se je močno poslabšala, odkar je princ Andrew iz Yorka razkril, da se redno udeležuje pedofilske zabave, vendar sta tako Harry in Meghan kraljici povzročila veliko glavobolov. Pravzaprav so bili na praznik ljubezni neizmerno žaljeni.

Vojvotkinja od Sussexa je pogrešala običajno družinsko božično zabavo monarha v Sandringhamu, češ da je Archie še premlad, da bi lahko potoval z njo in bi raje imel trojni dom. Nasprotno pa sta se z Meghanino mamo Doria Ragland in nekaj prijatelji nekdanje igralke odpravila v Kanado, da bi praznovala na osamljenem luksuznem posestvu na otoku Vancouver, ne pa v troje. Prej si je kdo upal preskočiti kraljevski sestanek le zaradi bolezni in tuje vojaške službe, zato je bilo II. Elizabeth vleče Harryja. To je tudi javno podpisal, saj so bili med njegovim božičnim pogovorom na TV vsi pomembni člani družine na njegovi mizi, ne le Meghanini. V svojem govoru jih ni niti omenil, komentiral je le, da je letos postal že njegov osmi vnuk.

Fotó: pixabay.com

Harryjeva odsotnost ni bila všeč tudi javnosti, vendar predmeti niso motili tradicije. Princ Filip je bil v bolnišnici 4 dni pred božičem in glede na fotografije, ki jih je odnesel domov, mu ne gre dobro, zato se mnogi bojijo, da je bil to zadnji božič za 98-letni kraljičin mož. Toda Harry ni bil posebej navdušen, ker je bil njegov dedek bolan in morda nikoli več ne bo mogel z njim božič, iz Kanade se ni vrnil. Toda mnogi so jo prosili, naj to stori, ker je bil Filipov najljubši vnuk …

Medtem ko je kraljeva družina v Sandringhamu praznovala z bolnim princem Edinburghom, so Meghanine na tisoče kilometrov stran veselo slikale božično drevo. To se je spremenilo v še en škandal, saj je Meghan nadgradila božično voščilnico za prijatelje. Medtem ko vse – za Archiejem – vključno z očetom, plazi za kamero, je Meghanin obraz tako oster kot njen sin. Nekdanji igralki verjetno ni bilo všeč, da je ne vidijo dovolj, zato je odrezala obraz z druge slike in ga postavila na voščilnico. In zaman vojvodinja je bila na internetu temeljito izzvana. Foto manipulacija in opuščanje kraljevega para sta verjetno spremenila način, kako ju Britanci vidijo za vedno.