Oldal kiválasztása

MEGHAN IN HARRY BI EKSPLODIRALA, ČE BI SE CHARLES ODPOVEDAL PRESTOLU V KORIST WILLIAMA

Čeprav trenutno ni dokazov, ki bi to nakazovali, strokovnjak meni, da bi moral prestol prevzeti William.

Charles III. je moral pred kratkim na operacijo zaradi benignega tumorja na prostati, v ponedeljek pa naj bi se vrnil domov. Čeprav novice kažejo, da je Charles zdaj zdrav in nič ne kaže, da bi se v bližnji prihodnosti odpovedal prestolu, kraljevi pisec Peter Lloyd meni, da bi se moral.

Mislim, da bi se kralj Charles moral odpovedati prestolu in da bi moral princ William prevzeti njegovo delo, in sicer zgolj zato, ker bi rad videl Harryjev in Meghanin odziv. Predstavljajte si, kako božansko bi bilo videti, kako bi se jima penila usta, ko bi William postal kralj!
– Lloyd je po poročanju časopisa Mirror dejal med razpravo v oddaji GB News. Na vprašanje novinarke Nine Myskow, iz katerega razloga bi bila Harryjeva, ki bosta leta 2020 zapustila kraljevo družino, tako jezna, je pisatelj odgovoril:

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nina: No, ker bi bili jezni in ljubosumni. Catherine bi bila kraljica!

Nedavno vladajoči monarh Karel III. ni bil edini član kraljeve družine, ki je bil operiran: tudi valižanska princesa Catherine je morala prestati operacijo. Vemo le, da je prestala operacijo trebuha in da je zdaj zdrava, vendar se bo na javne dolžnosti vrnila šele po veliki noči.