Oldal kiválasztása

Majhno deklico je skupina fantov posilstva uporabila kot vabo

Düsseldorfska policija je objavila aretacijo štirih mladostnikov, osumljenih 51-letne ženske, ki jo je posilila skupina. Po poročanju nemškega tiska so domnevni storilci najstniški migranti.

Po informacijah na tiskovni konferenci nemške policije se je incident zgodil na binkošti letos. 51-letnica je v nočnem klubu prešla čas, ko je zaradi slabosti nenadoma odšla v diskoteko v Düsseldorfu. Nato je k njej pristopil 14-letno dekle, ki je nudilo pomoč ženski, veliko starejši od nje. Odpeljal ga je do zapuščenega, parkiranega parka, rekoč, da lahko tam vdihne svež zrak. Ko so prišli tja, so se mladi deklici pridružili trije mladi.

Žensko so pospremili naprej in nato, ko so bili mladi prepričani, da ni nikogar, je bila njihova žrtev brutalno posiljena in oropana.

Fotó: pixabay.com

Šokirana ženska je na pomoč odhitela v bližnji hotel. Žrtev je lahko postavila vzorce DNK na oblačila žrtve, vendar so jih šele 11. septembra lahko povezali s posebnimi osebami. Rezultat je bil zajetje 16 in 17-letnikov, ki so že recidivisti. Kot poroča nemški časnik Bild, sta osumljena dva Iračana, en afganistanec in 14-letno dekle, ki sta ga uporabljala kot vabo turškega porekla. Telefon posiljene ženske so našli v neposredni bližini turškega dekleta.

Po podatkih tožilstva v Düsseldorfu so aretirali štiri mlade ljudi, med njimi napad, posilstvo in rop. Položaj osumljenih storilcev se lahko poslabša, če se izkaže, da je bila vsa groza načrtovana vnaprej.