Oldal kiválasztása

LIONELA MESSIJA DRAŽILI Z RONALDOM, MORALI BI VIDETI NJEGOVO REAKCIJO

Lionel Messi je trenutno v Savdski Arabiji na turneji z Interjem Miamijem. Na dvoboju z Al-Hilalom, na katerem so zabili veliko golov, je nasprotnik izkoristil veliko priložnost in izzval osemkratnega prejemnika zlate žoge s Cristianom Ronaldom.

Manj kot mesec dni pred začetkom lige MLS se Inter Miami pripravlja na novo sezono z Lionelom Messijem na čelu. Moštvo v rožnatih dresih je trenutno v Savdski Arabiji, kjer bo odigralo dve predsezonski tekmi proti dvema vrhunskima kluboma iz Rijada, al-Hilalu in al-Nasserju.

Obračun s prvim je bil za gledalce zelo zanimiv, saj je al-Hilal na srečanju s kopico goli zmagal izidom 4:3. Tretji gol Savdijcev je dosegel Brazilec Michael, ki je skušal Messija razjeziti s provokativnim udarcem v gol. 27-letni nogometaš je slavil s potezo “Siu”, s katero je zaslovel Cristiano Ronaldo, kar je 26.000 gledalcev pospremilo z bučnim aplavzom.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Messija so seveda snemale kamere in argentinski genij nad provokacijo ni bil preveč navdušen. Dogajanje je povsem ignoriral, je poročal Origo. Svetovni prvak je na začetku drugega polčasa izenačil iz kazenskega strela, minuto pozneje je David Ruiz izenačil, a je Malcom z zadetkom v 88. minuti domačim zagotovil zmago.

Messi se bo v četrtek ob 19. uri po lokalnem času pomeril z Al-Nasserjem, to pa bo po pričakovanjih zadnja tekma, na kateri se bosta pomerila Messi in Ronaldo.