Oldal kiválasztása

Lepa igralka je dajala neumne izjave o koronavirusu

Nekdanja izgubljena zvezdnica Evangeline Lilly noče ostati doma, ogroža življenje bolnega očeta in celo govori neumnosti.

Svojo zadnjo objavo o Evangeline Lilly je na Instagramu izzvala ogorčenost in komentar na Instagramu. Eden od superjunakov v vesolju filma Marvel je svojim oboževalcem povedal, da svoj dan organizira tako, kot je imel pred koronarno epidemijo. Vsak dan hodi po nakupih in svoje otroke pelje na trening.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zato so ga komentatorji dobili, ker je Američan, kot vsaka vlada, ljudi prosil, naj ostanejo doma. Lilly je tu spustila meglo in na Instagramu nasitila teorije, da je verjetno za vedno izgubila vse svoje oboževalce.

Nekdanji zvezdnik Izgubljenega je izjavil, da mu država ali drugi ljudje ne bodo omejili svobode. Če hoče iti, bo šel, zakon pa je že pretirano urejen. Po njegovem mnenju je koronavirus le ena gripa, zato se ne boji njega, svojih dveh otrok ali starejšega očeta, čeprav je Papa v četrti fazi levkemije. Pojasnil je celo, da je ta epidemija zagotovo delo ameriške vlade, saj gre za volilno leto in želijo zmagati v paničnem razpoloženju. Seveda ni odgovoril, zakaj v tem primeru virus ubije na tisoče po vsem svetu in ne samo v ZDA obstajajo bolezni…