Oldal kiválasztása

Lagal je Skalički moški zdravniku in tajna e skončala s tragedijo

Poškodoval ga je nevarni štos, zdravnikom pa je raje predstavil izmišljeno zgodbo.

Pred dvema tednoma je bil 25-letni Slovak hospitaliziran s poškodbo glave. Zdravnikom je povedal, da je stopil iz avtomobila – kasneje se je izkazalo, da ne govori resnice. Zdaj je umrla zaradi svojih poškodb.

Fotó: pixabay.com

25 letnega Dušana je 19. avgusta hospitaliziral prijatelj z letališča v Trnovcu (okrožje Szakolca) s poškodbo glave. Zdravnikom je povedal, da je padel iz avtomobila – takrat se sploh ni zavedal resnosti razmer. Primer preiskuje policija, ki je ugotovila, da moški poškodbe niso povzročili neznanci.

 

Zdravniki so naročili poškodovanca v Bratislavo, a se mu je stanje na poti poslabšalo, zato je bilo treba opozoriti zasilni helikopter. Dušana so s helikopterjem odpeljali v Bratislavo in ga nato štiri dni pozneje premestili v drugo bolnišnico, kjer je na koncu umrl zaradi svojih poškodb.

Dušan je imel rad adrenalin. Tistega dne sta si mladenič in njegov prijatelj želela poskusiti nevarno kaskaderko: Dušan je stal na pokrovu avtomobila, medtem ko je njegov partner vozil vozilo. Moški je za trenutek padel iz avtomobila in udaril v glavo. Poroča se, da je bil incident posnet na video posnetkih, posnetek pa naj bi bil zasežen s strani policije.

Tiskovna predstavnica policije Maria Linkesová je dejala, da bo oblast sledila kazenskemu zakonu, če bo smrt moškega postala neznanka – piše Parameter.