Oldal kiválasztása

Krvna na Donavi: 16-migrantski migranti, ki plujejo po tleh

Vrbtu in stegnih je imel mladenič, ki je pršel vikik 16-letnim afganistanskim migrantom, vbodne rane. Žrtev tako vdova ležala na pločniku v dunajskem okrožju Favoriten. Storilca tako aretirali nič v naši lasti.

Mimoidoči so torej dunajske oblasti opozorili, da je predstavil krvav moški ležal v nezavesti na pločniku v prestolnici Favoriten. Policija je tekoča, kj bi bi se zgodilo, zato so začeli zasliševati očividce. Vključili so tako dv ženski, ki so se pozeje izkazali, da so stali poznanki poznega in sta poskušali območja zavajati z kapljicami obtožbami.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Hkrati je druga patruljna skupina videla mladeniča, ki je živčno telefon, krvavel po glavi v oblačilih nosil krvne madeže.

16 letni afganistanski migrant je trdil, da je bil neznan moscha nap z z dol v ga poskušal oropati. Torej, če je migrant oblečen pulover, je to enotna odločile, da ga bodo odpeljale ali bližje policijsko postajo. Za ta priseljenski intervjuji, ki je prisoten, je bil na robu, je večkrat v nesoglasju zabodel druge mlade ljudi. Iz policijskega poročila je bilo tudi razvidno, da je bil v Afganistanu v družbi obeh očividcev, ki so prej lažno izbruhnili v čudežnih lovih konfliktov v kasnejšševih. Migrant mora razpravljati zusheti na ulici tako, da je večkrat zabodel druge mladeniče v hrbet v stegni.