Oldal kiválasztása

Kruto maščevanje: partnerja stlačila v kovček in ga pustila, da se je zadušil

Ženska je policiji trdila, da je bila le igra. Vendar je na videoposnetu na njenem telefonu razvidno, da temu ni bilo tako.

Zoper žensko s Floride je bila vložena obtožnica za umor, saj je ta svojega partnerja stlačila v kovček. Do prihoda policije se je moški že zadušil. Žena je trdila, da sta se le igrala skrivalnice in se je moški v kovček ujel po nesreči. Videoposnetki na ženskinem telefonu in poškodbe moškega pa pričajo drugo zgodbo.

42-letna Sarah Boone je policiji skušala prodati zgodbo, da se je vse začelo z nedolžno igro, saj sta s fantom popivala, nato naj bi se odločila za skrivalnice, skupno igro iz otroštva. Boonejeva je trdil, da se je prijetna igrica sprevrgla v usodno nesrečo, saj naj bi vmes na fanta pozabila, padla v posteljo in zaspala. Zbudila se je šele nekaj ur pozneje, ko fant ni več dihal in se ni niti odzival na njen dotik.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Takrat je Boonejeva poklicala številko 911 in obvestila policijo, ki je v kovčku našla mrtvega Torresa. Na njegovih ustih so odkrili manjšo brazgotino, opraskano je imel tudi področje okrog oči. Poleg tega so na telefonu Boonejeve našli tudi dva videoposnetka, ki sta dala vedeti, da v resnici ni šlo za nesrečo, veliko prej bi lahko rekli maščevanje.

S prvega videa, ki je bil posnet zvečer petnajst čez osmo, je bilo slišati, kako je moški obupano klical Boonejevo, ta pa se je le zlovešče smejala in odgovorila:

“To je za to, kar si mi storil, smet! Zato, ker si me prizadel in prevaral!”

In ko je Torres tožil, da ne dobi zraka, mu je partnerka dejala:

“Tudi jaz se tako počutim, ko me daviš! Zdaj vsaj veš! ”

Drugi video je bil posnet ponoči ob petnajst čez enajsto. Moški je še vedno kričal ime Boonejeve in moledoval za pomoč, vendar ni prejel nobenega odgovora.

Kovček, v katerem se je moški dušil, je v obeh posnetkih stal na različnih mestih. Boonejevo so s sumom umora aretirali – piše Foxnews.com.