Oldal kiválasztása

„Kri mi je tekla po obrazu„ -je bodoča mama, ki je bila ustreljena v glavo, prosila za življenje.

Morilec samostrela je ubil prijatelja nosečnice in nato bodoči materi ustrelil v glavo.

Surovi morilec Anthony Lawrence je vdrl v hišo Laure Sugden in nato počakal, da sta ženska in njena ljubezen prispela. Stoječi v zasedi na podstrešju: moški je na koncu ubil ženin par in nato petmesečno nosečo mamo ustrelil s samostrelom v glavo.

„Si ga ubil?„ -je Laura z grozo zavpila njihovemu 55-letnemu sosedu, ki je moškega hudo poškodoval in nato napadel žensko. „Ja, zdaj pa te bom tudi ubila”- je odgovorila in nosečnica jo je začela zaman prositi za življenje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Kri mi je tekla po obrazu in vrtelo se mi je v glavi. Takrat sem še vedno slišala, da je moj partner zastokal in nato umrl„- je povedala.

Mati in otrok sta preživela
Ko je zapustil strašno dejanje, je zapustil kraj, verjetno misleč, da je ubil obe svoji žrtvi. Ampak neverjetno je, da sta ženska in njen nerojeni otrok preživela brutalni napad. Laura je pravkar prvič dala intervju, odkar se je zgodilo: v njem je dejala, da čeprav svoje ljubezni ne bo nikoli pozabila, je bolečino lajšalo rojstvo njenega otroka – piše Daily Star.

„Mislim, da nikoli ne bom mimo tega, kar se je zgodilo, vendar moram biti močna zaradi Ella” -je rekla mama. „Nisem vedel, kako bom uspeval sam, toda v trenutku, ko se je Ella rodila in sem jo zagledal, se je nekaj zacelilo v mojem srcu. Rekel sem mu, da je njegov oče junak in včasih govori o njem. Vprašal je: „Ali me je imel oče rad?„