Oldal kiválasztása

Kmet se je stresel: zgrožen nad tem, kar se je zdelo, da je dim v grmovju

Avstralski požar povzroča ogromno škode in zdaj se zdi, da ima zagrobno življenje.

V dimu avstralskega grma avstralskega grma so se pojavili hudiči. To je opazil lokalni kmet, ki se je več ur boril z ognjem.

Craig Calvert in njegova očetova kravja kmetija sta med območji v Viktoriji v Avstraliji, ki jim mesece grozi bes. Nekaj dni so kmetje delali 13 ur, da bi preprečili vžig celotnega posestva zaradi požara, ki je ogrožal mlekarno. Sčasoma mu je uspelo zajeziti ogenj, da se je izognil hiši, toda takrat je Calvert na obzorju opazil grozljivo stvar: mislil je, da se v ognju vleče obraz kot hudiči.

Fotó: pixabay.com

Moški je hitro fotografiral vid, s čimer se je prepričal, da se z njim ni igrala le njegova domišljija, ki jo je nato objavil:

Calvert je tudi na televiziji podal izjavo in pozval premierja, naj nekaj stori, prepreči umiranje več ljudi in sprejme konkretne korake za reševanje katastrofe. Mlekar je še povedal, da so zdaj že več generacij rešili družinsko kmetijo, vendar so že prestrašeni nad soboto, ko napoveduje še en vročinski val.

V Avstraliji burni požari divjajo že od septembra, in kljub napornemu delu gasilcev doslej niso bili zatirani. Doslej jih je umrlo najmanj dvajset, umrlo je pol milijarde živali, sto hiš pa je postalo plamen.