Oldal kiválasztása

Kakšna mati je to? Zapeljala je ljubezen noseče hčerke, pobegnili so po porodu

44 letna mama se je zaljubila v partnerico svoje noseče hčerke, moški pa naj bi bil popolnoma tam za mamo, ki je tudi babica njenega otroka.

24 letna Jess Aldridge trdi, da se je njegov partner Ryan Shelton z njim v SMS sporočil nekaj ur po skupnem rojstvu otroka. Vse to ni dovolj: ljubezen nosečnice je zapeljala lastna mama!

“Te stvari se zgodijo”
Družinski član je dejal, da so bili vsi nad dogajanjem šokirani in neverujoči. Ne samo med družino in prijatelji, tudi na internetu je vedenje para izzvalo ogromno ogorčenje.

“Te stvari se zgodijo” – je rekla mama na vprašanje o škandalu.

“Vseeno mi je, kdo kaj meni, zaljubljen sem v Georgino in me ne zanima, kdo ve za to. Mnenja drugih vas sploh ne motijo. Vem, kaj se je zgodilo. Vsaka zgodba ima dve plati in vem resnico” – je Ryan povedal za Mirror.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Karantenski položaj ju je združil
Moški se je preselil k Jess na začetku pandemije, ki je še vedno živela v družinskem gnezdu. Razmere so kmalu postale zelo težke, saj je mlada mama dejala, da sta se Ryan in njena mama strašno spogledovala, njena mama se je nenehno spogledovala s fantom in ji je bilo neprijetno.

Potem ko je Jess rodila njunega drugega skupnega otroka, ji je partner poslal sporočilo, da je sita svojega nenehnega ljubosumja in odhaja. Potem se je moški s taščo takoj preselil v novo hišo.