Oldal kiválasztása

Jutro je začel s koktajlom drog namesto kave Justina Bieberja

Justin Bieber je spregovoril o temni plati svojega življenja in mu povedal, kakšne terapije ima.

V zadnji epizodi serije dokumentarnih filmov na YouTubu je Justin Bieber gledalce popeljal v temna leta svoje preteklosti.

V epizodi The Dark Season je kanadska pevka razkrila, da je pred nekaj leti uporaba prepovedanih drog v življenju postajala vse bolj strašljiva.

Eden od mojih varnostnikov je nekega večera prišel v mojo sobo, da bi videl, ali sploh imam pulz. Ljudje niti ne pomislijo, kako resno je bilo to vprašanje. Res strašljivo strašljivo. Ko sem se zjutraj zbudil, sem najprej vzel antidepresive in pokadil travnato cigaro. Tako se je začel dan. Zame je bil pobeg.

Nato je dejal, da ima tudi druge zasvojenosti, na primer uživanje droge z imenom Molly ter nakup in uživanje različnih halucinogenih gob.

Fotó: pixabay.com

„Bil sem mlad in kot mnogi drugi v panogi, sem poskušal stvari, ko sem odraščal. Toda te stvari so se pred mano igrale pred kamerami, ne kot vse druge. Govedina je imela veliko denarja in vse. Začela sem videti dobro, ker so bile pred mano. Mislil sem, da če bom to ali ono dobil in naredil, bi bil vesel” – je priznal priljubljeni pevec.

Odločil sem se, ker sem bil, kot da umiram. V sobo je nekega večera prišel moj varnostnik, da bi videl, ali imam kakšen utrip. Ljudje ne vedo, kako resno je bilo. Mučila sem svoje telo, zdaj pa poteka proces celjenja.

Bieber se ponaša z nekaj posebnimi tretmaji. Ena izmed njih je tako imenovana hiperbarična kisikova terapija, pri kateri morate v komori pod tlakom vdihavati 100% čistega kisika pod povečanim tlakom. Prejeli boste tudi intravensko zdravljenje, ki vam bo z infuzijskimi raztopinami oddalo različne aktivne snovi.