Oldal kiválasztása

JE TEŽAVA VEČJA, KOT TRDIJO? DOLGOTRAJNO OKREVANJE PRINCESE KATE JE ZASKRBLJUJOČE

Čeprav je palača doslej vedno postregla s pozitivnimi novicami, je težava morda na skrivaj resnejša.

Pred nekaj tedni se je pojavila zaskrbljujoča novica, da je valižanska princesa Catherine, žena prestolonaslednika princa Williama, prestala operacijo trebuha. Palača v izjavi ni natančno povedala, zakaj je bila operacija potrebna, vendar naj bi se vojvodinja po operaciji dobro počutila. Catherine je nato skoraj dva tedna preživela v bolnišnici, preden so jo odpustili, in trenutno okreva: pričakuje se, da se bo na javne dolžnosti vrnila šele za veliko noč.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Valižanska vojvodinja se je vrnila domov v Windsor, kjer bo nadaljevala pooperativno okrevanje. Njen napredek je dober
– je povedal tiskovni predstavnik Kensingtonske palače, a kljub spodbudnim novicam nekateri dvomijo glede teh trditev o princesinem stanju in so naravnost zaskrbljeni za Catherinino zdravje.

Kraljeva biografinja, Angela Levin, je nedavno dejala, da danes ljudi ne zadržujejo v bolnišnici predolgo, kot je bilo običajno prej, zato je težav morda več, kot trdi palača.

Zakaj je morala tam preživeti toliko časa? Gotovo je šlo za zelo resno operacijo, medtem ko smo slišali, da se bo javnih dolžnosti lotila šele po veliki noči.
– je dejala Levinova, ki je po poročanju časnika Daily Express dejala, da bi lahko bilo zaskrbljujoče tudi dolgotrajno okrevanje.