Oldal kiválasztása

Je našla pravo princesa Meghan? Odpeljal ga je tudi na dopust

Meghan Markle in njen mož princ Harry sta očitno našla popolno pomoč za svojega otroka.

Nova članica ekipe Meghan Markle, je tretja varuška, ki jo je najel Archie, je z družino odpotovala na lep dopust v Nico.

Znano je, da je vojvodinja odpovedala prvo varuško, ker je bila “strokovna.” Drugi zaposleni je z njimi preživel le nekaj noči. Vendar pa po navedbah virov, ki so blizu prinčevemu paru, tretjo varuško sama princesa Meghan vidi kot “poslano od Boga”.

Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta preživela 11 dni v zasebni vili Sir Eltona Johna na jugu Francije. S seboj so vzeli tudi varuško, ki je bila po navedbah virov zelo primerna za družino. Obožuje malega Archieja in se dobro obnaša. Princ Harry in princesa Meghan sta z njo zadovoljna, vendar varuška ne bo živela z njimi v Frogmore House. Vendar bo varuška vzela svojo kraljevo pot naslednji mesec.

Fotó: pixabay.com

Daily Mail Australia

@DailyMailAU

Pictured: Meghan Markle’s ‘godsend’ third new nanny after two child carers left within weeks of Archie’s birth https://trib.al/zldAbdb

 

Prince Harry and Meghan hire third nanny for baby Archie

The Duke and Duchess of Sussex’s new employee accompanied them on their holiday to Sir Elton John’s mansion in the south of France (pictured boarding plane in Nice).

 

dailymail.co.uk

8:15 AM – Aug 21, 2019

Twitter Ads info and privacy

See Daily Mail Australia’s other Tweets

Princesa Meghan se je maja 2018 poročila s princem Harryjem, a je od takrat odpustila več zaposlenih, piše Daily Mail.