Oldal kiválasztása

„Hočem umreti,« tako je deklica prosila zdravnike za usmiljenje, ker ima brezsrčne starše

Stara je le 7 let, a je objokana rotila zdravnike, naj ji ne pomagajo in naj jo pustijo umreti. Starši so jo zagotovo več let trpinčili.

Deklica najbrž ne prenese več, kar z njo počneta starša. V kritičnem stanju leži v mehiški bolnišnici. 7-letno deklico so kruti starši po vsej verjetnosti več let tepli in se nad njo spolno izživljali. Crime Online v zadevi poroča, da je deklica v solzah prosila zdravnike, naj je ne ozdravijo in naj jo pustijo umreti.

»Hočem umreti. Nočem ponovno k svojim staršem, da bi me še naprej tepli,« je izbruhnilo iz deklice.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kot je znano, je deklici pomagal sosed, potem ko je zaznal, kaj se dogaja. Navsezadnje bi se vse to že prej lahko preprečilo, saj se je izkazalo, da je deklica zaradi hudih poškodb pred tem že trikrat pristala v bolnišnici. Ureznine, poškodbe črevesja, ožganine – so bile poškodbe, ki so jih do sedaj zdravili pri njej. Čeprav so zaradi tega oblasti starše že priprle, so jih, kot kaže, pustili na prostost.

Sedaj so zdravniki ponovno odprli primer umorjene sestrice, ki je v starosti treh let umrla zaradi zadušitve. Povsem mogoče je, da je do tega prišlo zaradi krivde staršev.